Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вакцинація – надійний спосіб уберегтися від коронавірусу!

Дата: 04.08.2021 16:32
Кількість переглядів: 453

В Україні триває п’ятий, етап вакцинації від COVID-19. Головна його особливість полягає в тому, що кожен громадянин, старший 18-ти років, незважаючи на належність до групи професійного або медичного ризику, може зробити щеплення та захистити себе від цієї хвороби.

За інформацією лікаря загальної практики сімейної медицини, завідувача амбулаторії загальної практики сімейної медицини комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Романа Лісіцького, станом на 3 серпня закладом вакциновановано 590 осіб, з них 350 – двома дозами вакцини виробництва AstraZeneka, ще 40 – тільки першою дозою цієї вакцини і 200 людей вакциновано Короноваком (китайського виробництва Sinovac). Найближчим часом буде завершено роботу з повторної вакцинації AstraZeneka. Буде розпочато щеплення повторними дозами вакцини CoronaVac. Крім цього, в закладі щоденно проводиться вакцинація першими дозами вакцини CoronaVac, яку може отримати кожен бажаючий.

«У зв’язку з низькою захворюваністю на даний час люди дещо розслабились і забули про часи посиленого карантину. Тому в «Центрі первинної медико-санітарної допомоги» проводиться і надалі буде проводитись просвітницька робота стосовно коронарівусної інфекції. Медики консультують населення як на прийомі, так і в засобах масової  в межах своєї компетенції», - зазначив Роман Лісіцький.

Довідково: У комунальній установі «Центр первинної медико-санітарної допомоги» селищної ради вакцинація проводиться на четвертому поверсі в кабінеті щеплень щоденно з 9.00 до 16 години. Усі охочі вакцинуватися можуть зателефонувати до свого сімейного лікаря або у реєстратуру Центру первинної медико-санітарної допомоги за номером 067 216 98 23 (з 9 до 17 год) чи особисто прийти до кабінету щеплень.

Фото без опису
 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь