Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У ході профілактичного рейду

Дата: 28.05.2021 15:33
Кількість переглядів: 548

27 травня працівниками служби у справах дітей Пулинської селищної ради спільно з представниками Пулинського громадського центру проведено профілактичний захід (рейд) за маршрутом: с.Корчівка, Липівка, Будище, смт Пулини.

У ході рейду обстежено соціально-побутові та санітарно-гігієнічні умови проживання сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Під час відвідування  з батьками проведено роз’яснювальні бесіди щодо забезпечення належних умов для проживання, виховання та розвитку дітей, недопущення вживання алкогольних напоїв, недопущення бездоглядності дітей, порушення їх безпеки життєдіяльності, створення гармонійних відносин в сім’ї. Батькам наголошено про відповідальність, яку вони несуть за життя і здоров`я своїх дітей.

У ході відвідування сімей менеджер соціальної сфери благодійної організації Міжнародного благодійного фонду «Місії самарян в Україні» Яна Вознюк ознайомила батьків і дітей з напрямками роботи Пулинського громадського центру та запрошувала діток до літнього табору.

Сім’ям надано гуманітарну допомогу у вигляді харчових продуктів і засобів гігієни, за сприяння Пулинського громадського центру в рамках проєкту «Твій вибір». Його метою є покращення якості умов життя дітей, які проживають в сім’ях, що перебувають у складних життєвих обставинах, шляхом навчання соціальних та життєвих навичок, надання медичних консультацій та матеріальної допомоги

Служба у справах дітей Пулинської селищної ради тримає на постійному контролі стан проживання та утримання дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.  

Якщо вам відома будь-яка інформація, що діти залишені без догляду або батьки не виконують батьківських обов’язків, повідомляйте службу у справах дітей Пулинської селищної ради, яка знаходиться за адресою: вул. Незалежності, 13, смт Пулини. Телефонуйте за номером 3-21-83.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь