Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Доброта – найбільша цінність нашого життя

Дата: 12.01.2021 09:45
Кількість переглядів: 383

Пулинська селищна рада піклується про вразливі категорії громадян, які проживають на території селищної ради. Так, 11 січня 2021 року працівниками служби у справах дітей селищної ради за сприяння Благодійного фонду «Уманський Центр Допомоги» було вручено різдвяні подарунки сім’ям, що перебувають у складних життєвих обставинах, проживають на території нашої громади, зокрема в с. Ясенівка, Пулино-Гута, Очеретянка, Ясна Поляна, Ялинівка, Буряківка, смт Пулини.

Новорічно-різдвяні свята – це особливий період, сповнений добром, вірою у краще. Тож дітям передано солодощі, одяг, іграшки, взуття та інші необхідні речі. Дуже приємно було чути щирі слова подяки від батьків та щасливі оченята малюків.

В ході відвідування обстежено матеріально-побутові умови проживання згаданих сімей. Під час їх відвідування із родинами проводилися профілактичні бесіди щодо попередження ситуацій, які несуть загрозу життю та здоров’ю дітей. Проведено бесіди з питань відповідального батьківства. Проведено роз’яснювальну роботу з батьками та дітьми стосовно дотримання правил пожежної безпеки в побуті в зимовий період, заборони залишати дітей без нагляду.

Радість дітей – безцінна, тож необхідно спільними зусиллями допомагати всім, хто цього потребує, сіяти в душах добро. Адже доброта – найбільша цінність нашого життя.

Служба у справах дітей селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь