Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Ялинка засвітилася вогнями

Дата: 18.12.2020 21:24
Кількість переглядів: 1251

У переддень Святого Миколая в Пулинах засвітили новорічну ялинку. Ця зелена красуня довгий час зростала у селищному парку, а нині, на радість дітворі, засяяла різнокольоровими вогниками.

Уже традиційно 18 грудня в центрі селища о 16 годині біля прикрашеної ялинки збираються дорослі й діти, аби відчути наближення радісних новорічно-різдвяних свят.

Присутніх привітав селищний голова Олександр Гаврилюк. З музичними вітаннями виступили щедрувальники – працівники Центру культури і дозвілля селищної ради. На свято завітав і Святий Миколай. Його з нетерпінням чекала дітвора. А кульмінацією урочистої події став феєрверк, який придбано за сприяння депутата обласної ради Анатолія Подіка.

Приємною новинкою є те, що біля зеленої красуні облаштовано феєричну фотозону, де кожен бажаючий може зробити світлину на згадку. Фотозону  допоміг створити викладач школи мистецтв Леонід Фесенко.

Захід вела в. о. начальника відділу гуманітарного Лариса Громська.

Хай в Новім році нас чекає багато щастя, удачі, посмішок, світла і тепла. Хай він буде наповнений яскравими фарбами, приємними враженнями і радісними подіями.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь