Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Про можливість участі у Програмі стажування молоді в апараті Верховної Ради України у 2021 р.

Дата: 05.11.2020 12:37
Кількість переглядів: 397

Відповідно до статті 48 Закону України «Про державну службу» та з метою надання можливості громадянам з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби або на посадах в органах місцевого самоврядування, отримати знання з питань парламентаризму і демократії, експертно-аналітичного забезпечення законодавчого процесу, набуття практичних навичок роботи в Апараті Верховної Ради України щороку реалізується Програма стажування молоді.

Учасники Програми проходять стажування у секретаріатах комітетів Верховної Ради та інших структурних підрозділах Апарату за формами повного і неповного робочого часу. Впродовж шести місяців стажування вони залучаються до законопроектної роботи, здійснення аналітичних досліджень, допомагають в організації проведення комітетських та парламентських слухань, круглих столів, інших фахових заходів.

Конкурс проходитиме у два тури – оцінювання анкет та співбесіда.  

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, заповнюють електронну форму анкети, яка розміщена на веб-сайті Управління кадрів Апарату Верховної Ради України в розділі «Оголошення» за посиланням http://vrkadry. rada.gov.ua/news/ogolosheni/73326.html. та на caйті громадської організації «Ліга інтернів» до 15 листопада 2020 року включно.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь