Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Перші місцеві вибори 25 жовтня 2020 року Пулинська селищна територіальна виборча комісія Житомирського району Житомирської області ПОСТАНОВА №18

Дата: 02.10.2020 10:49
Кількість переглядів: 977

Додаток

до протоколу №10 засідання

Пулинської селищної ТВК

від 25.09.2020

 

Перші місцеві вибори

25 жовтня 2020 року

Пулинська селищна територіальна виборча комісія

Житомирського району Житомирської області

 

ПОСТАНОВА №18

30 вересня  2020 року                                                      смт Пулини

    15:00 годин

    Про  внесення змін до постанови Пулинської селищної територіальної виборчої комісії  постанови  №14 від 25.09.2020  «Про реєстрацію кандидатів в депутати Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області від організацій політичних партій»  - скасувати рішення постанови «Про реєстрацію кандидатів в депутати Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області від організацій політичних партій» в частині «від Житомирської обласної організації політичної партії «Наш край».

При звірці рішення (постанови №14 від 25.09.2020 року) Пулинської селищної територіальної виборчої комісії «Про реєстрацію кандидатів в депутати Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області від організацій політичних партій» із вимогами Виборчого кодексу України, а саме частини п’ятої статті 219 в редакції Закону №805-IX від 16.07.2020 року, виявлено, що Пулинська селищна територіальна виборча комісія прийняла на реєстрацію кандидатів в депутати Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області документи від Житомирської обласної організації політичної партії «Наш край» з порушенням частини п’ятої статті 219 Виборчого кодексу України : «…організація партії…затверджує територіальні списки кандидатів у депутати у кожному територіальному виборчому окрузі» .  При цьому Житомирська обласна організація політичної партії «Наш край» подала списки кандидатів у депутати лише по двох виборчих округах із чотирьох.

    Відповідно до частини першої пункту восьмого статті 231 Виборчого  Кодексу України «Про скасування реєстрації кандидата в депутати, кандидата на посаду сільського, селищного, міського голови»

 Пулинська селищна територіальна виборча комісія Житомирського району Житомирської області постановляє:

  1. Внести зміни у рішення (постанова №14 від 25.09.2020) «Про реєстрацію кандидатів в депутати Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області від організацій політичних партій» в частині, що стосується реєстрації кандидатів в депутати Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області від Житомирської обласної організації політичної партії «Наш край» і скасувати реєстрацію кандидатів у депутати від Житомирської обласної організації політичної партії «Наш край», а саме таких кандидатів:

-Опанащук Микола Андрійович,  перший кандидат;

-Саюк Віктор Анатолійович, виборчий округ № 2;

-Тимощук Іван Давидович,  виборчий округ № 2;

-Шукліна Ганна Іванівна,  виборчий округ № 2;

-Бондарчук Зоя Миколаївна,  виборчий округ № 2;

-Бондарчук Олександр Миколайович, виборчий округ № 2;

-Кучерук Світлана Миколаївна,  виборчий округ № 3;

-Чайківський Андрій Петрович, виборчий округ № 3;

-Підкаура Валентина Василівна, виборчий округ № 3;

- Курильчук Петро Миколайович, виборчий округ № 3;

-Кравець Олена Василівна, виборчий округ № 3.

 

  1. Видати представнику партії Житомирської обласної організації політичної партії «Наш край» у Пулинській селищній територіальній виборчій комісії копію рішення про скасування реєстрації кандидатів в депутати Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області від Житомирської обласної організації політичної партії «Наш край».
  2. Надіслати копію постанови про скасування реєстрації кандидатів в депутати Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області від Житомирської обласної організації політичної партії «Наш край» Центральній виборчій комісії у встановленому нею порядку (відповідно частин першої-п’ятої, восьмої статті 41 Закону України «Про місцеві вибори»).
  3. Рішення про скасування реєстрації кандидатів в депутати Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області від Житомирської обласної організації політичної партії «Наш край» оприлюднити на стенді інформаційних матеріалів Пулинської селищної територіальної виборчої комісії не пізніш як наступного дня після його прийняття та на веб-сайті Пулинської селищної громади.

 

 

         Голова комісії                                                                  Г.  Правдицька

         Секретар комісії                                                               К. Андрушко

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь