Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Участь у фестивалі «ZT-EXPO 2020»

Дата: 13.09.2020 16:07
Кількість переглядів: 1315

У Житомирі пройшов другий Всеукраїнський культурно-мистецький фестиваль «ZT-EXPO 2020». Цей фестиваль проводиться з метою презентації культурно-туристичних, мистецьких ресурсів регіонів і міст України та Житомирської області, популяризації культурно-мистецького та туристичного потенціалу, активізації внутрішнього туризму та обміну досвідом представників сфери туризму.

Цьогоріч на фестивалі свій туристичний потенціал презентувала і Пулинська громада. Наші найпопулярніші заходи – обласний фестиваль народної творчості «Пулинський млинець» та «Пулинський лавандовий фестиваль», музей «Пулинські барви» та Очеретянський музейний комплекс, пам’ятки архітектури та інші цікаві місця нашого краю викликали зацікавленість гостей фестивалю, і були одними із найяскравіших серед майже двох десятків презентованих регіонів та туристичних локацій.

Участь у таких заходах – це необхідність сьогодення, своєрідна школа побудови та розвитку успішної громади і безцінний обмін досвідом в питанні розвитку туристичної привабливості.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь