Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Виконком

Дата: 13.02.2018 16:29
Кількість переглядів: 768

З засідання виконкому

12 лютого відбулося засідання виконавчого комітету Пулинської селищної ради, на якому головував очільник громади Олександр Гаврилюк.

У ході засідання розглянуто наступні питання: про встановлення режиму роботи магазинів, кафе, барів, що знаходяться на території селищної ради; видача ордера на право вселення у службове житло сім¢ї лікарів КУ «ЦРЛ Пулинської районної ради» подружжю Гуменюків; створення комісії з підрізання дерев у селищному парку та комісії по комплексній перевірці підприємств питного водопостачання, громадських джерел децентралізованого водопостачання, каналізаційних очисних споруд, місць видалення твердих побутових відходів; створення комісії та затвердження положення із самоврядного контролю за додержанням земельного та природоохоронного законодавства, використанням і охороною земель, природних ресурсів загальнодержавного та місцевого значення, відтворення лісів Пулинської селищної ради; створення комісії по передачі майна КБП «Пулинський водоканал».

Заслухано інформацію спеціаліста І категорії з питань захисту дітей гуманітарного відділу Тетяни Андрійчук про стан виховання та проживання дітей (з двох сімей), що опинилися у складних життєвих обставинах.

З матерями зі згаданих сімей проведено профілактичну роботу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь