Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

1 вересня – День знань

Дата: 01.09.2020 10:18
Кількість переглядів: 949

Шановні педагоги, учні та батьки Пулинської громади!

Щиро вітаю вас із Днем знань та початком нового навчального року.

День знань – це свято всіх, хто вчиться і навчає, хто виряджає до школи і зустрічає з неї, хто щодня за кермом шкільного автобуса, хто спонукає до творчості та спортивних перемог, хто допомагає зрозуміти прості та вічні істини, завдяки яким з маленької людини формується особистість.

1 вересня – це особлива дата. Для першокласників в цей день багато чого буде нового – перший дзвоник, перша вчителька, перший шкільний підручник. Я бажаю їм не боятися труднощів, бути допитливими, активними та завзятими.

Для випускників цей навчальний рік стане останнім у стінах рідної школи. Їм я бажаю визначитися із майбутньою професією та впевнено крокувати вперед, втілюючи у життя найсміливіші задуми.

У цей день хочеться сказати слова щирої вдячності усім, хто присвятив своє життя нелегкій педагогічній та освітянській справі.

Шановні вчителі, саме завдяки Вашій щоденній праці твориться майбутнє країни. Тільки від Вас залежить якою стане маленька людина в майбутньому.

Вчителям, педагогам, батькам бажаю бути для дітей вірними друзями та порадниками, мудрими наставниками та помічниками на шляху до знань.

Бажаю усім на цьому шляху досягти омріяної мети, підкорити нові вершини та знайти надійних друзів. Впевнений, що ваші здібності, наполегливість та завзятість стануть запорукою успіху в майбутньому.

З повагою селищний голова Олександр Гаврилюк

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь