Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У В’язовці встановлено дитячий майданчик

Дата: 02.07.2020 12:51
Кількість переглядів: 784

1 липня у селі В'язовець, біля приміщення сільського клубу, було встановлено дитячий ігровий майданчик. Цьому посприяли Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк та староста Кошелівського округу Станіслав Климчук.

- Незважаючи на гарячу пору сінокосів та різної сільської роботи, люди знайшли час, аби зробити сільській малечі такий, уже давно потрібний дитячий майданчик, - говорить завідувачка клубом Тетяна Войтенко. - Всі працювали дуже активно та з великою відповідальністю. Адже від правильної його установки, залежить здоров'я малечі. А дітлахи, цього не передати словами, хто на велосипеді, хто пішки – з усього села позбирались до клубу. Їхній радості не було меж. І поки чоловіки працювали, діти від щастя танцювали. Так, так танцювали, а інші грали в теніс. Скажу по правді, спостерігати за дітьми було одне задоволення.

Щире велике спасибі всім, хто причетний до цієї радісної події – О. Фесенку, М. Васяку, В. Ткаченку, Івану та Сергію Остапчукам, О. Горобею, І. Опанащуку та іншим. Дай, Боже, всім здоров'я сторицею, а нашим діткам щасливого та радісного дитинства!

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь