Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вшанували пам’ять загиблих у Другій світовій війні

Дата: 12.05.2020 09:11
Кількість переглядів: 1031

 У зв’язку з карантином цього року скасовані усі масові заходи. Але в пам'ять про загиблих у Другій світовій війні в День пам’яті й примирення та 75-ої річниці Великої Перемоги до пам’ятників та братських могил Пулинської громади відбулося покладання квітів.

У своїх думках ми віддаємо шану всім, хто здобув Перемогу над нацизмом, людям старшого покоління, які пройшли через тяжкі випробування, свято бережемо пам’ять про героїв. 9 травня староста Пулино- Гутського округу Тетяна Буковенко і директор місцевого Будинку культури Валентина Панченко відвідали та привітали зі святом Перемоги вдову ветерана війни Галину Іванівну Корзун, а також поклади квіти до братської могили. «Ми не можемо інакше, бо то – наша пам'ять, і наша совість. Вітаю з Днем Перемоги всіх жителів нашого округу та нашої громади», - зазначила Тетяна Дмитрівна.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Покладання квітів до пам’ятника, що знаходиться в центрі села, відбулося і в Очеретянці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь