Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Засідання сесії проведено в дистанційному режимі

Дата: 13.04.2020 15:41
Кількість переглядів: 485

13 квітня  2020 року відбулась 26 позачергова сесія Пулинської селищної ради. Вперше сесія проведена в режимі дистанційного засідання.

Участь у засіданні прийняли 22 депутати із 26 обраних.

На початку сесії селищний голова Олександр Гаврилюк ознайомив депутатів та інших присутніх із розпорядженням від 08.04.2020 року №   35/04-01 «Про затвердження Порядку проведення пленарних засідань  Пулинської селищної  ради в режимі відеоконференції або аудіоконференції  (дистанційне засідання)», яким   визначено порядок проведення таких засідань.

Даним порядком передбачено, що рішення ради приймається на її дистанційному засіданні після обговорення більшістю депутатів від загального складу ради поіменним голосуванням. При встановленні результатів голосування до загального складу селищної  ради включається селищний голова,  і враховується його голос.

Голосування на дистанційному засіданні сесії ради проходить в алфавітному порядку прізвищ  кожним  депутатом, після оголошення початку голосування та прізвища депутата.

Ведення протоколу та фіксація результатів поіменного голосування здійснюється секретарем Пулинської селищної  ради, що перебуває в одному приміщенні з особою, що веде дистанційне засідання сесії ради. Секретар ради є відповідальним за підрахунок голосів, ведення протоколу засідання та фіксацію результатів поіменного голосування.

Селищні депутати підтримали такий порядок проведення засідання сесії селищної ради.

На порядку денному було розглянуто одне питання: про внесення змін до селищного бюджету Пулинської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

Із проєктом рішення всіх ознайомила начальник відділу фінансово-економічного селищної ради Людмила Сак.

За результатами голосування рішення прийнято одноголосно.

Даним рішенням депутати передбачили виділення коштів:

  •  для Пулинського відділення НП на виконання Програми

профілактики злочинності у Пулинській селищній раді на 2018-2020 роки в сумі 40 000 грн;

  • УДСНС Пулинський районний сектор на виконання Комплексної

Програми забезпечення пожежної та техногенної безпеки, захисту населення і території Пулинської селищної ради від надзвичайних ситуацій на 2018-2020 роки в сумі 50 000 грн.;

- на надання фінансової підтримки для КНП "Центральна районна лікарня" Пулинської районної ради на забезпечення безкоштовними медикаментами пільгових категорій населення в сумі 15 000 грн;

- на надання фінансової підтримки для КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Пулинської районної ради на забезпечення безкоштовними медикаментами пільгових категорій населення в сумі 30 000;

- на надання фінансової підтримки для КНП "Центральна районна лікарня" Пулинської районної ради на поточні видатки в сумі 45 000 грн.;

- на надання фінансової підтримки для КНП "Центральна районна лікарня" Пулинської районної ради на виплату заробітної плати 100 000 грн.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь