Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Селищний голова провів зустріч з підприємцями

Дата: 04.03.2020 14:50
Кількість переглядів: 639

4 березня селищним головою Олександром Гаврилюком за участі представників КБП «Пулинський водоканал» проведено зустріч з підприємцями, які працюють в районі автобусної станції смт Пулини.

Цією територією селища проходить чимала кількість людей, як місцевих, так і приїжджих. Адже крім автостанції, тут знаходяться різні торгівельні точки, місце для сміття, громадський туалет – усе це має бути в належному вигляді.

Щодо сміття, то КБП «Пулинський водоканал» його вивозить згідно з графіком. Зі слів одного з підприємців, сміття інколи розноситься вітром та і сторонні громадяни нерідко підкидають своє. У ході зустрічі вияснилось, що не всі згадані підприємці уклали договір про вивезення побутових відходів, мотивуючи тим, що самостійно займаються сортуванням. Хоча згідно з «Правилами благоустрою на території Пулинської селищної ради» від 21.11.2018 р., громадяни  та суб"єкти господарювання, незалежно від форм власності, зобов’язані укладати такі угоди.

Підприємцям запропоновано: створити щось схоже на об’єднання (на кшталт ОСББ в багатоповерхівках), аби вони самі могли слідкувати та підтримувати порядок на згаданій території; також ознайомитись з Генеральними планами та планами зонування території населених пунктів (смт Пулини, Буряківки, Ягодинки, Веселого). Внести свої пропозиції.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь