Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання сесії

Дата: 13.02.2020 17:04
Кількість переглядів: 449

На 24-й сесії селищної ради 13 лютого розглянуто понад 30 питань порядку денного та велику кількість заяв громадян. Засідання вів селищний голова Олександр Гаврилюк.

Фото без опису

З допомогою слайдів О. С. Гаврилюк інформував про виконання Плану (Програми) економічного і соціального розвитку Пулинської селищної ради за 2019 рік; затвердження Стратегії Пулинської селищної об’єднаної територіальної громади до 2027 р. У виступі селищного голови йшлося й про затвердження Плану (Програми) економічного і соціального розвитку ОТГ на 2020 р. Зокрема зупинився на таких ключових моментах як капітальний ремонт ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ст., ремонту дороги до Кошелівки та Старої Олександрівки, вуличного освітлення ще кількох населених пунктів, опалення закладу культури с. Очеретянка.

У ході засідання сесії з питань Програми співфінансування на проведення лікування та медичної реабілітації учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил, членів сімей загиблих учасників АТО та ООС на 2020 рік; Програми підтримки діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ); Програму охорони навколишнього природного середовища на території селищної ради на 2020-2023 роки; внесення змін до Статуту КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості»; затвердження складу виконавчого комітету в новій редакції виступили секретар ради Олена Гузюк, начальники відділів: гуманітарного – Георгій Андрійчук, освіти – Наталія Опанащук, містобудування, ахітектури ЖКГ та земельних відносин Іван Кайданюк.

Депутати затвердили звіт селищного голови про виконання Плану (Програми) економічного і соціального розвитку Пулинської селищної ради за 2019 рік, План (Програми) економічного і соціального розвитку ОТГ на 2020 рік, Стратегію Пулинської селищної об’єднаної територіальної громади до 2027 р.

Крім цього, розглянуто низку й інших питань, по яких прийнято відповідні рішення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь