Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Обговорення проєкту стратегії розвитку громади

Дата: 31.01.2020 09:26
Кількість переглядів: 1273

Для успішності громади потрібна стратегія її розвитку. Стратегія – це не просто документ з цифрами, це – визначення майбутнього ОТГ, до якого прагнуть люди.

 Робота з розробки Стратегії розвитку Пулинської громади тривала з березня 2019 року. З того часу відбулося чотири засідання. Працівниками селищної ради та секретарем робочої групи Олександром Медведчуком виконано великий обсяг роботи. Спочатку було проведено соціально-економічний аналіз громади, опитування жителів, далі – обробка анкет, аналіз результатів, формування структури цілей та завдань, збір ідей проєктів.

Селищний голова Олександр Гаврилюк зазначає, що Стратегія розвитку Пулинської ОТГ була сформована внаслідок детального соціально-економічного аналізу території, при врахуванні сильних, слабких сторін, а також зовнішніх можливостей та загроз. Основоположним принципом, який став фундаментом для написання документу, є принцип залучення громадськості у даний процес. Його реалізація проходила через створення Робочої групи, в яку входили представники всіх старостинських округів, депутати, приватні підприємці, громадські активісти, фахівці, школярі.

Стратегія розвитку громади розроблена до 2027 року. Її основний аспект  – не тільки будівлі, дороги, підприємства, але перш за все – це люди. Тому центральний фокус Стратегії розвитку Пулинської територіальної громади – людина, кожен із нас; створення кращих умов для життя, навчання, роботи кожного громадянина. І одночасно – створення яскравого, привабливого, впізнаваного образу нової громади, який буде широко відомий в Україні. Пріоритети розвитку громади сформовані з відповідей її жителів на питання про накопичені проблеми населених пунктів і про їх майбутнє. Про усе це та інше йшлося на обговоренні проєкту Стратегії розвитку Пулинської громади, що відбулося 30 січня.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь