Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Радували виступами не тільки односельчан

Дата: 10.01.2020 10:06
Кількість переглядів: 731

Найулюбленішого свята – Нового року всі чекають з нетерпінням, готуються до нього. Цікаву новорічну програму підготували аматори Ялинівського закладу культури, з якою виступили не тільки у своєму селі, але й перед жителями Кошелівки та Ягодинки.

28 грудня концерт відбувся в Ялинівці. Завідувачка СК Світлана Черниш розповідає, щоб подивитися новорічне дійство, до клубу завітали місцеві жителі родинами. Святкову програму розпочинали Дід Мороз та Снігуронька, ролі яких чудово виконали Саша Поварчук та Анастасія Барановська. Концертна програма була різноманітною та цікавою. Разом з учасниками концерту глядачі колядували і щедрували. Дзвінкими дитячими голосами звучали новорічні вітання та пісні. Усі діти були артистичними та старанними, за що отримали від Діда Мороза та Снігуроньки новорічні подарунки.

Концертні номери захоплювали присутніх своєю яскравістю. Люди раділи та веселилися. Бурхливими оплесками зустрічали на сцені фольклорний колектив «Криниченька», який надзвичайно багатий на народні звичаї, танці й пісні. Цього разу колектив відтворив «Гуляння на вулиці».

Глядачів та аматорів теплими словами вітав в. о. старости Ялинівського округу Ігор Перегуда.

Світлана Черниш дякує: за музичний супровід – Івану Опанащуку та Івану Іщенку з Пулин; за фінансову підтримку – директору ТОВ «Ялинівка Нова» Дмитру Андрійчуку, голові ФГ «Оберіг» Василю Давидюку та керівнику місцевого ФГ Олегу Баранівському.

29 та 30 грудня ялинівські артисти з концертом побували в Ягодинці й Кошелівці, де також дарували присутнім позитивні емоції.

Від себе особисто та аматорів Світлана Черниш висловлює вдячність депутату селищної ради Юрію Карповичу та Станіславу Карпінському з м.Житомира за наданий транспорт.  

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь