Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання виконкому

Дата: 28.11.2019 15:26
Кількість переглядів: 504

28 листопада відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради, яке вів очільник громади Олександр Гаврилюк.

На засіданні розглянуто наступні питання: про стан проживання і виховання дітей в сім’ях, що перебувають у складних життєвих обставинах; діяльність художнього музею «Пулинські барви» КЗ «Центр культури і дозвілля селищної ради»; внесення змін до селищного бюджету селищної об’єднаної територіальної громади на 2019 рік; схвалення проєкту рішення селищної ради «Про селищний бюджет ОТГ на 2020 рік та прогноз селищного бюджету на 2021-2022 роки».

По першому питанню інформувала спеціаліст І категорії з питань захисту дітей Тетяна Андрійчук. Крім цього, було заслухано трьох багатодітних матерів (Ялинівський, Зеленополянський старостинські округи та Пулинська селищна рада), сім’ї яких потрапили у складні життєві обставини. Жінки небайдужі до алкоголю, неналежним чином виконують свої батьківські обов’язки. З усіма ними проведено роз’яснювальну роботу.

Членами виконкому винесено рішення: зобов’язати батьків згаданих сімей забезпечити належні умови для фізичного, інтелектуального і духовного розвитку їхніх дітей згідно з Законом України «Про охорону дитинства»; рекомендувати заслухати стан проживання та виховання дітей цих сімей на комісії з питань захисту прав дитини районної державної адміністрації.  

По решті питань порядку денного також прийнято відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь