Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Збори в селі Ясногірка

Дата: 31.10.2019 10:14
Кількість переглядів: 531

30 жовтня на території Ялинівського старостинського округу, в с. Ясногірка, відбулися збори. Підставою стала колективна заява до Пулинської селищної ради місцевих мешканців.

У ній йшлося про те, що за межами села, на взятих у власність через Головне управління Держгеокадастру в Житомирській області земельних ділянках, знаходиться будівля, де проживає сім’я без реєстрації, яка утримує понад 20 голів кіз. Тварин ніхто не пасе. Вони ходять табуном, завдаючи збитків не тільки жителям Ясногірки, але і сільгосппідприємству, що діє в с. Колодіївка (керівник В.Матвійчук).

Крім того, на території утримуються без прив’язу породисті собаки. Люди нарікають, що пси перешкоджають їм добиратися до зупинки потягу. Зайняті земельні ділянки прилягають до залізничного полотна.

З цього приводу селищною радою була створена відповідна комісія. Щоб розібратися з проблемою, в Ясногірці побували: селищний голова Олександр Гаврилюк, заступник голови Олександр Макеєнко, представники відділу містобудування, архітектури, ЖКГ та земельних відносин селищної ради, староста Ялинівського округу та депутати від округу, представники райдержадміністрації, Держпродспоживслужби, районного відділення поліції, відділу Держгеокадастру в Пулинському районі, юрист з надання безкоштовних юридичних консультацій в рамках проекту неурядової організації «Сучасний формат» в Житомирській області у співпраці з Пулинською селищною радою.

На зборах була присутня і громадянка, що тимчасово там проживає. На нарікання односельчан та керівника сільгосппідприємства щодо кіз та собак не реагувала.

Члени комісії вислухали усіх та на власні очі впевнились у викладеному в заяві.

"Дане питання потребує вивчення, тому комісією прийнято рішення: звернутися до компетентних органів щодо детальної перевірки", - наголосив О.Макеєнко.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь