Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання виконкому

Дата: 29.10.2019 16:38
Кількість переглядів: 440

29 жовтня відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради, на якому головував очільник ОТГ Олександр Гаврилюк. Розглянуто наступні питання порядку денного:

- про стан виконання селищного бюджету за 9 місяців 2019 року; охоплення дітей віком до 6 років дошкільною освітою; визначення необхідності розробки стратегічної екологічної оцінки (СЕО) у містобудівній документації; заяви громадян.

Фото без опису

У своїй доповіді начальник відділу фінансово-економічного Людмила Сак зазначила, що за 9 місяців поточного року селищний бюджет виконано по доходах у сумі 59145,9 тис. грн і по видатках – 50331,6 тис. грн, що дорівнює відповідно 101,3% та 92,5% від уточненого плану за звітний період.

Проаналізовано і власні доходи по старостинських округах. Найкраще спрацювали в Очеретянському старостаті – 6,1% від загальної суми надходжень по ОТГ.

За звітний період міжбюджетних трансферів надійшло в сумі 37409,0 тис. грн, в тому числі базова дотація, освітня та медична субвенції.

Найбільшу кількість коштів направлено на утримання закладів освіти. Цю галузь профінансовано в загальній сумі на 30943,7 тис. грн, що складає 61,5% від загального обсягу видатків. У порівнянні з минулим роком видатки більші на 17,5%.

Про заклади дошкільної освіти Пулинської ОТГ з допомогою слайдів в повному обсязі інформували працівники відділу освіти. За інформацією, діти 5-річного віку повністю охоплені дошкільною освітою, що відповідає чинним нормативним документам.

Членами виконкому також розглянуто низку заяв громадян.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь