Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Дякуємо спонсорам!

Дата: 16.10.2019 09:29
Кількість переглядів: 990

Спорт завжди був і залишається гідним уваги. Адже він зміцнює організм, розвиває силу волі та прагнення до перемоги. І це добре розуміють люди, які стали спонсорами команди Пулинської ОТГ.

10-12 жовтня вона захищала честь Житомирської області на Всеукраїнських фінальних змаганнях серед міських об’єднаних територіальних громад, що проходили у м. Вінниці. Серед 16 команд наші спортсмени вибороли почесне друге місце, лише на одне очко поступившись команді-переможцю з Одещини.

Пулинська селищна рада в особі селищного голови Олександра Гаврилюка висловлює щиру вдячність за фінансову підтримку спонсорам (керівникам сільгосппідприємств, ФОП, ПП) громади, які вклали частинку своєї праці у нашу спільну перемогу – це Віталій Гудзюк, Василь Ругаль, Григорій Косташ, Валентина Кордулян, Віталій Власенко, Станіслав Карпінський, Вадим Юзьков та агро-компанія «ILTA».

Лише разом, з надійною підтримкою, ми можемо долати будь-які перешкоди, впевнено йти до успіху.

Фото без опису

З вдячністю селищна рада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь