Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Професійне свято освітян

Дата: 03.10.2019 17:19
Кількість переглядів: 853

3 жовтня в приміщенні Центру культури і дозвілля відбулася урочистість з нагоди Дня вчителя, в якій взяли участь: Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк, представники влади та головні винуватці святкування – освітяни Пулинської ОТГ на чолі з начальником відділу освіти Наталією Опанащук.

Фото без опису

У цей день для освітян прозвучали найкращі слова вітань та щирі побажання. На святкування були запрошені й вчителі-ветерани. Присутніх привітав селищний голова Олександр Гаврилюк. За активну життєву позицію, вагомий внесок у справу навчання і виховання учнівської молод нагородив Почесними грамотами таких педагогічних працівників: Сергія Мурзакова – директора Вацлавпільської гімназії, Оксану Василенко – директора КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості», Тетяну Кравченко – заступника директора ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ст., Павла Сака – вчителя трудового навчання та фізики Івановицької ЗОШ І-ІІІ ст., Валентину Буряченко – директора Кошелівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Начальник відділу освіти Наталія Опанащук, привітавши своїх колег, також вручила Почесні грамоти кращим із кращих працівників.

До вітань приєдналися і голова районної ради Анатолій Липко та депутат обласної ради Тарас Собко.

Музичні сувеніри присутнім дарував Зразковий хореографічний колектив «Колорит» (керівник М.Пташнюк) та народний аматорський колектив «Земляки» з с. Глибочиця.

Офіційна урочистість завершилась, але свято продовжується. У ці жовтневі дні педагогам даруватимуть найкращі квіти, привітні посмішки та слова подяки. Своєю працею вони цього заслуговують не тільки у святкові дні, а й щоденно.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь