Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Заклади дошкільної освіти працюють і влітку

Дата: 23.07.2019 16:20
Кількість переглядів: 570

Літо – не тільки гарна пора для відпочинку, але і для проведення поточних ремонтів. Працівники закладів дошкільної освіти смт Пулини протягом літніх місяців встигають і ремонти провести, і побувати у відпустках. При цьому батьки дошкільнят не відчувають незручностей.

Фото без опису

У червні вихованці обох селищних садочків перебували у ЗДО №1 «Ялинка» (у літній час відвідуваність дітей менша). Нині працює ЗДО №2 «Сонечко», де уже проведено поточні ремонтні роботи. Директор Віра Галушка розповідає, що заклад дошкільної освіти кілька днів тому відкрився після ремонту. Його працівниками перефарбовано стіни, батареї та сходові площадки. Полаковано стільці та столики. Чудово оновили актову залу: стіни пофарбували у теплий персиковий колір, в тон підібрали тюлеві гардини. Чекають замовлених килимів. У кабінеті медика та частини коридору переклеїли шпалери. Скрізь чисто, гарно і затишно.

Фото без описуФото без описуБагато робіт виконує працівник по обслуговуванню дитсадка Микола Ярко, працьовиті руки якого можуть все: з його допомогою замінено каналізаційні труби, унітази; він зробив гірки, пісочниці, полагодив гойдалку та багато іншого. На черзі ремонт дитячого будиночка-альтанки.

«Ще трохи роботи залишилося на території закладу, - каже Віра Галушка. – Треба огорожу відремонтувати тощо. Але до початку нового навчального року плануємо все встигнути».

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь