Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відвідайте місця поховання рідних!

Дата: 03.07.2019 14:30
Кількість переглядів: 862

 Традиції доглядати за могилами рідних і близьких існують давно. Наші предки вважали, що рід нас захищає, допомагає, керує нашими вчинками – аби ми виконували свою місію в житті й не збивалися з дороги. На кладовищах, біля могил рідних, часто задумуємося, що ми тільки частина великого дерева роду, видима його частина. Тому показником гуманності кожного із нас є ставлення до могил рідних та до цвинтарів вцілому.

Фото без описуНачальник відділу містобудування, архітектури, ЖКГ та земельних відносин селищної ради Іван Кайданюк говорить, що нинішнього року кладовище у смт Пулини дуже заросло травою. Це стосується і старостинських округів.

Фото без опису2 липня спеціалістами селищної ради на кладовищі в Пулинах проведено відповідні роботи: територія обкошена зовні та всередині (біля огорожі й Братської могили). А між могилами залишилася трава та бур’яни. Біля могил родичів мають прибирати самі родичі.

До Провід там було прибрано і чисто. Протягом двох місяців надмірна кількість опадів спричинила ріст трави. Тож тепер на цвинтарях треба навести лад.

Селищна рада закликає жителів громади відвідати місця поховання своїх рідних, щоб привести в порядок могили. Адже в ставленні до Пам’яті – рівень нашої культури.

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь