Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Перемога на фестивалі «Лелеченьки»

Дата: 24.06.2019 15:02
Кількість переглядів: 706

Коли збираються діти – це завжди весело, а коли збираються талановиті діти, то це ще й співучо, мальовничо, музично. На початку червня в смт. Ємільчине пройшов традиційний обласний відкритий фестиваль дитячої творчості «Лелеченьки». В рамках фестивалю щорічно проходить конкурс дитячо-юнацької творчості. З початку його заснування головою журі є Герой України, народна артистка України Ніна Матвієнко.

Фото без описуЦьогоріч до складу журі також увійшли Микола Матвієнко (засновник Ємільчинського добровільного дитячого об’єднання «Діти Чорнобиля – у Фонд милосердя»), Наталія Яскевич (солістка оркестру вищої категорії Житомирського обласного українського музично-драматичного театру ім. І.Кочерги, музичний керівник струнного квартету «Bel-Canto») та Олег Яценко (актор академічного обласного театру ляльок, керівник та режисер театру-студії «Д.У.М.К.А.»). 

У двох вікових категоріях та чотирьох номінаціях у конкурсі взяли участь близько 200 дітей, як колективів, так і окремих виконавців з різних куточків нашої області. В номінації «Естрадна пісня» І місце за одностайним рішенням авторитетного журі було віддано нашій землячці Альоні Волосянській. Її вокальний талант в поєднанні з позитивною енергетикою і креативним виконанням підкорили і глядачів у залі, і членів журі.

Наші вітання Альоні з заслуженою перемогою. Також вітаємо всіх, хто причетний до її фестивального тріумфу: викладач школи мистецтв селищної ради Яна Сомплавська, музичний гурт «Iron Heart», що акомпанував юній співачці, та директор школи мистецтв Василь Бернацький.

Бажаємо Альоні нових творчих злетів.

Фото без описуВідділ гуманітарний селищної ради.

   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь