Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Перемога на фестивалі «Лелеченьки»

Дата: 24.06.2019 15:02
Кількість переглядів: 693

Коли збираються діти – це завжди весело, а коли збираються талановиті діти, то це ще й співучо, мальовничо, музично. На початку червня в смт. Ємільчине пройшов традиційний обласний відкритий фестиваль дитячої творчості «Лелеченьки». В рамках фестивалю щорічно проходить конкурс дитячо-юнацької творчості. З початку його заснування головою журі є Герой України, народна артистка України Ніна Матвієнко.

Цьогоріч до складу журі також увійшли Микола Матвієнко (засновник Ємільчинського добровільного дитячого об’єднання «Діти Чорнобиля – у Фонд милосердя»), Наталія Яскевич (солістка оркестру вищої категорії Житомирського обласного українського музично-драматичного театру ім. І.Кочерги, музичний керівник струнного квартету «Bel-Canto») та Олег Яценко (актор академічного обласного театру ляльок, керівник та режисер театру-студії «Д.У.М.К.А.»). 

У двох вікових категоріях та чотирьох номінаціях у конкурсі взяли участь близько 200 дітей, як колективів, так і окремих виконавців з різних куточків нашої області. В номінації «Естрадна пісня» І місце за одностайним рішенням авторитетного журі було віддано нашій землячці Альоні Волосянській. Її вокальний талант в поєднанні з позитивною енергетикою і креативним виконанням підкорили і глядачів у залі, і членів журі.

Наші вітання Альоні з заслуженою перемогою. Також вітаємо всіх, хто причетний до її фестивального тріумфу: викладач школи мистецтв селищної ради Яна Сомплавська, музичний гурт «Iron Heart», що акомпанував юній співачці, та директор школи мистецтв Василь Бернацький.

Бажаємо Альоні нових творчих злетів.

Відділ гуманітарний селищної ради.

   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь