Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Семінар на базі селищної ради

Дата: 28.05.2019 17:15
Кількість переглядів: 716

28 травня на базі Пулинської селищної ради за участі представників Городницької (Новоград-Волинський район) та Станишівської (Житомирський район) ОТГ відбувся обласний семінар з питань реформування центрів первинної медико-санітарної допомоги (ЦПМСД).

Фото без опису

У роботі семінару взяли участь: радник з питань муніципальних послуг Житомирського Центру розвитку місцевого самоврядування Віталій Римар, директор обласного Центру громадського здоров'я Олександр Зарицький, експерт з економічних питань ЦПМСД м. Кам'янця-Подільського Анна Ліщишина, в.о. директора Пулинського комунального некомерційного підприємства «ПМСД» районної ради Людмила Кульбовська, бухгалтери та інші.

З презентацією Пулинської ОТГ перед присутніми виступив селищний голова Олександр Гаврилюк. Про фінансові засади діяльності та організації трудових відносин у реформованих закладах охорони здоров’я інформувала Анна Ліщишина.

Фото без опису

У ході семінару розглянуто блок питань стосовно реформування закладів первинної медико-санітарної допомоги. Учасники семінару отримали відповіді на запитання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь