Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

«Пісня єднає, на мир надихає»

Дата: 25.04.2019 16:48
Кількість переглядів: 693

25 квітня відбувся огляд-конкурс патріотичної пісні «Пісня єднає, на мир надихає». Традиційно огляд проводиться напередодні відзначення Дня пам’яті й примирення та Дня Перемоги. Організатори – відділ гуманітарний та Центр культури і дозвілля Пулинської селищної ради. 

Фото без опису

Основне завдання таких заходів – підняття духу патріотизму, популяризація найкращих зразків пісенної творчості і, звичайно, відкриття нових та підтримка існуючих талановитих вокалістів-аматорів та колективів.Фото без опису

До складу журі увійшли директор Центру культури і дозвілля В.А.Саюк, зберігач музейного фонду О.І.Загацька та керівник народного колективу «Промінь» І.А.Опанащук.

Перед глядачами виступили найкращі (на сьогодні) аматори сільських закладів культури. Оцінювали їх сценічну культуру, відповідність репертуару до вимог огляду та вокальні дані учасників. Членам журі було досить не просто, адже підготовлені учасники всі були на належному рівні.

За результатами рішення журі подяки за участь в конкурсі отримали: Карина Черниш та Станіслава Цаплінська (с. Стара Олександрівка), Софія Лонська (с. Ягодинка), Юлія Поліщук (c. Ялинівка), Даша Рибчинська (с. Сколобів), Тетяна Гижа (с. Ясна Поляна) та вокальний дует Веснянського сільського клубу.Фото без опису

Місця серед переможців розподілились наступним чином: ІІІ місце – Божена Бернацька (с. Буряківка), ІІ – розділили Тетяна Войтенко (с. Сколобів) та Ірина Сорокіна (с. Кошелівка). На вершину вокального Олімпу цьогоріч піднялися солістки Івановицького сільського Будинку культури – Наталія Степанчук та Лада Опанащук, розділивши І місце.

Кращі виступи учасників заплановано включити до концертної програми святкування Дня Перемоги.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь