Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Святкові заходи у Кошелівському та Пулиногутському старостинських округах

Дата: 12.03.2019 17:31
Кількість переглядів: 761

Святкові концерти з нагоди 8 Березня відбулися у закладах культури Кошелівського та Пулиногутського старостинських округів.

Фото без описуНапередодні свята аматорські колективи Центру культури і дозвілля Пулинської селищної ради завітали із святковою програмою в с.Веснянка.

Цього ж вечора народний аматорський чоловічий вокальний ансамбль «Промінь» та тріо «Мелодія душі» вітали із весняним жіночим святом жителів с.Кошелівка.

Без вітань не залишились і жінки Сколобова та В»язовця. Самодіяльні артисти Центру культури і дозвілля подарували святковий концерт для місцевих жительок, які зібралися в Сколобівському сільському клубі.

У день свята заходи відбулись і в Пулиногутському сільському Будинку культури. Тут концерт було підготовлено силами місцевих аматорів. Жартівливі й ліричні пісні, веселі сценки та весняні вітання стали приємним святковим подарунком для жителів Пулино-Гути.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь