Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Привітали односельчан та гостей Веснянки

Дата: 04.01.2019 09:03
Кількість переглядів: 534

Мешканці Веснянки уже звикли, що до всіх великих свят та подій у сільському клубі проводяться концерти. Не стало винятком і цьогорічне свято Нового року.

Фото без опису31 грудня близько 20 години до клубу, приміщення якого було святково прикрашене, почали сходитися люди. На концерт завітали не тільки жителі Веснянки, але й Радецької Болярки.

Присутніх зі святом привітала завідувачка сільським закладом культури Людмила Ілючок. А далі були щедрівки, колядки, пісні, вірші, новорічні ігри. Своїми виступами радували глядачів сільські аматори – це Галина Свіжевська, Віра Данілевська, Олена Новаківська, Максим Красновський. Станіслава Липська польською мовою заспівала колядку «А вчора звечора». Музичний супровід виконував Геннадій Ковнацький. Кожен виступ супроводжувався гучними оплесками, а це є найбільшою вдячністю для аматорів сцени.

Спонсорську допомогу в організації святкового заходу надано ФОП «Ядута». Крім цього, ним закуплено та вручено новорічні подарунки усім орендодавцям Веснянки та Рад.Болярки.

Тож у Новий рік з гарним настроєм!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь