Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Зимові свята щедро обдарували малечу гостинцями

Дата: 03.01.2019 11:28
Кількість переглядів: 621

«Казку в гості кличуть діти - так ведеться споконвік. Рік, який почнеться з чуда, буде щедрим цілий рік. Казка, казочка, прийшла, діткам радість принесла!»

Фото без опису

Завітала казка до малят Пулинського ЗДО №1 «Ялинка» ще за довго до свята Нового року. Святий Миколай пригостив їх солодощами і не тільки.

Фото без опису

Тісна співпраця закладу дошкільної освіти №1 та опорного закладу загальної середньої освіти Пулинська ЗОШ І-ІІІ ст. дає гарні результати. Вихованці гуртка різьблення КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості» разом зі своїм керівником Володимиром Лисюком подарували власноруч виготовленого казкового героя – Кота Баюна, який буде приглядати за дітками і розповідати їм цікаві історії. Щиро вдячні за гарний подарунок.

Фото без описуЗимова феєрія у закладі продовжилась ще три дні поспіль. У садочку панувала святкова гостинна атмосфера: гості, прикраси, ялинка, музика, таночки, ігри і, нарешті, подарунки!!!

Фото без описуНоворічні та Різдвяні свята щедро обдаровують малечу гостинцями та смаколиками. Нехай наші дітки ростуть здоровими та щасливими! Хай зірка наша ясно сяє – всім добру звістку сповіщає!

Тетяна Колесник, директор ЗДО №1.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь