Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

В Очеретянці святкували День села

Дата: 04.11.2018 00:10
Кількість переглядів: 735

Очеретянка багата не тільки своєю історією, працьовитими людьми, але і героями минулих літ та сучасності. 3 листопада відзначали День села (370-річчя), вшановуючи людей праці, учасників бойових дій, переможців у номінаціях.

Фото без описуСвято проходило у сільському Будинку культури, прикрашеному виробами місцевих умільців. Тут господині представили і різноманітну домашню випічку. А на сцені красувався запашний коровай на вишитому рушнику.

Фото без описуФото без опису

Присутніх вітали в. о. старости Очеретянського округу Людмила Володіна, очільник Пулинської громади Олександр Гаврилюк, народний депутат України Володимир Литвин, голова районної державної адміністрації Віктор Байда, директор місцевого сільгосппідприємства «Полісся» Василь Павлюк. Свої вітання надіслав і депутат обласної ради Дмитро Кропачов.

Фото без описуФото без опису

Як і годиться гості прибули в Очеретянку з подарунками. Селищний голова Олександр Гаврилюк вручив Почесні грамоти керівнику колективу «Калинонька» Ніні Ткачук, майстру різьби по дереву Володимиру Рижуку. А для потреб старостинського округу подарував мотокосу. Люди один за одним піднімалися на сцену, отримуючи подарунки і нагороди. Серед нагороджених Володимиром Литвином були і учасники бойових дій на території інших держав. Від імені Дмитра Кропачова учасників АТО, 12 чоловік, нагороджував депутат селищної ради Володимир Бондарчук.

Фото без описуФото без опису

Василь Павлюк дякував працівникам сільського господарства за їхню нелегку працю. А Людмила Володіна вручила подарунки переможцям у номінаціях та учаснику ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.

Фото без описуФото без опису

Присутнім бажали щастя, радості, добробуту, здоров’я, миру в Україні й наших серцях. Зичили, щоб зустрічати іще багато таких свят.

 ..Фото без описуФото без опису

Концертну програму прикрашали милозвучні українські пісні у виконанні колективу «Калинонька» та аматорів сцени.

На завершення свята під звучання пісні «Будьмо!» за українською традицією присутніх частували та пригощали солодощами.

Фото без опису

Організатори свята вдячні керівнику СТОВ "Полісся" В.О. Павлюку за надану допомогу.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь