Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Наш «Промінь» підкорив ємільчинського глядача

Дата: 23.10.2018 15:22
Кількість переглядів: 626

На запрошення начальника відділу культури та туризму Ємільчинської селищної ради Любові Остапчук на День села Горбове з концертною програмою завітав чоловічий народний колектив «Промінь» Центру культури та дозвілля Пулинської селищної ради.

Фото без опису

22 жовтня у православ'ї вшановують одного з дванадцяти апостолів Якова Алфеєва. Народна назва цієї дати – Яків день. Саме цього дня празникує (як говорять в тому краї) мальовниче, прекрасне в осінньому вбранні село Горбове, що в сусідньому Ємільчинському районі.

Як годиться, на святі було все: виставки, музика, нагородження, привітання посадових осіб, пригощання різними смаколиками тощо. Та, без перебільшень, найбільше позитивних емоцій в місцевих жителів було від дійства, що відбувалось на сцені. На «розігріві» у «Променя» з невеликим концертом виступили місцеві аматори. А потім, на одному подиху, з різножанровою програмою, місцеву публіку підкорював «Промінь». Атмосфера в залі була теплою і затишною. Наші аматори купалися в оплесках і вигуках «Браво!». А ще були квіти, слова подяки та запрошення приїхати знову.

Такі поїздки надихають колектив, додають творчого досвіду, сприяють новим знайомствам та можливості подальшої співпраці з іншими громадами.

Лариса Громська, головний спеціаліст відділу гуманітарного селищної ради. 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь