Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

До відома зацікавлених бізнес-кіл та підприємств району - міжнародні виставки у Королівстві Марокко

Дата: 17.10.2018 16:17
Кількість переглядів: 496

У період з 24 по 27 жовтня цього року в Міжнародному виставковому центрі м. Касабланка (Королівство Марокко) відбудуться три виставки: спеціалізована міжнародна виставка електроенергії, освітлення, електротехніки і автоматизації, міжнародна виставка відновлюваної енергії та енергоефективності, міжнародна виставка компонентів впроваджувальних електронних систем.

Організатором зазаначених заходів виступає Національна федерація електроенергетики, електроніки та відновлювальних джерел енергії (FENELEC) за підтримки Міністерства енергетики, гірничодобувної промисловості та сталого розвитку Королівства Марокко.

Згадані виставкові заходи проходять щорічно. Участь у них візьмуть понад 200 компаній та організацій з Марокко та інших країн світу. Серед них, у тому числі, й консалтингові компанії та державні установи Марокко, які можуть виступати посередниками при просуванні продукції на місцевий ринок.

Очікується, що зазначені виставки відвідають міністри енергетики з 12 африканських країн, а також генеральні директори національних електроенергетичних компаній з Алжіру, Анголи, Камеруну, Ефіопії, Малі, Нігеру, Демократичної республіки Конго, Сенегалу, Тунісу.

Зареєструватися зацікавленим компаніям можна на офіційному сайті організаторів заходу: http://www.eles-expo.ma.

Віктор Градівський, в.о. директора департаменту агропромислового розвитку та економічної політи Житомирської обласної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь