Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Святковий концерт у Старій Олександрівці

Дата: 16.10.2018 17:04
Кількість переглядів: 864

14 вересня – день, який поєднав три свята: День захисників України, свято Пресвятої Богородиці, День українського козацтва. Саме в неділю в Будинку культури с. Стара Олександрівка відбувся святковий концерт, який зібрав чималу кількість жителів села та гостей.

У виконанні аматорів сцени прозвучали вірші та пісні про Україну, про захисників рідного краю, про родину. Глядачів вразили пісні «Дай, Боже, сили солдатам» у виконанні Лади Опанащук та «Не сумуй» у виконанні Володимира Чернецького.

Директор Будинку культури Станіслава Цаплінська від щирого серця привітала всіх зі святами. А особлива увага і пошана була приділена учасникам ООС: Богдану Шевчуку, Борису Шевчуку (який і зараз на передовій), Дубенко Ірині та афганцю Ігорю Бабичу.

Завдячуючи голові фермерського господарства «Оберіг» Давидюку Василю Васильовичу та в.о. старости Ялинівського старостинського округу Перегуді Ігорю Анатолійовичу, захисників Вітчизни привітали букетами квітів та подарунками.

Порадували своїм співом Карина Черниш, Лада Опанащук та Володимир Чернецький.

Щирими оплесками присутні зустріли жіночий ансамбль «Червона калина» у складі Чиж Марії, Шалі Олени, Чернецької Катерини та Цаплінської Станіслави. У їх виконанні прозвучали пісні «Ой люблю я Мамая», «Давай, баби, давай» та багато інших.

Цимбалюк Леонід прочитав власні вірші «Моя Україна» та «Родина», а також розвеселив глядачів майстерним виконанням гуморесок.

Найбільше розсмішили всіх сценки «Шлюбне агенство» та «Пригоди Вєрки Сердючки і її мами». Чернецька Катерина та Чиж Марія грали ролі героїнь, як справжні артисти.

  На завершення концертної програми і виконанні «Червоної калини» прозвучала заключна пісня «Гуляй, село».

  Глядачі ще довго аплодували аматорам сцени, дякуючи за гарні хвилини проведеного часу.

Від імені всіх присутніх на концерті хочемо подякувати директору будинку культури і всім артистам за їхній оптимізм і творче натхнення. Удачі Вам, любі!

Фото без опису

Черняк Людмила, директор ДЗО. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь