Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання сесії

Дата: 05.10.2018 15:39
Кількість переглядів: 533

4 жовтня відбулося засідання 11-ї сесії селищної ради, на якому розглянуто низку питань. Ключове з них – бути чи ні Очеретянській філії опорного закладу ЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ст.

Фото без опису

Про хід виконання Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2018-2020 роки в Пулинській селищній раді інформувала начальник відділу освіти Наталія Опанащук.

У виступі спеціаліста І категорії відділу містобудування, архітектури ЖКГ та земельних відносин Івана Кайданюка йшлося про порядок проведення конкурсу із визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території громади та про співфінансування робочого проекту і проведення державної експертизи проекту будівництва пожежного депо по вул. Незалежності, 48 у смт Пулини.

З інформацією про внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік виступила начальник відділу фінансово-економічного Людмила Сак.

Питання стосовно ліквідації Очеретянської філії ОЗ ЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ст. розглядалося за участі мешканців села. До речі, згаданий освітній заклад – найменший у громаді. Станом на 3 жовтня там навчалося 32 дитини. Більше 20 учнів відвідують інші заклади середньої освіти громади. Присутні батьки наполягали, аби їм дали термін, щоб повернути дітей. На їхню думку, школа у селі має залишилась.

Депутати пішли на зустріч мешканцям Очеретянки і задовольнили їхнє прохання. А що буде попереду – покаже час.

Фото без опису

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь