Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

ПУЛИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СЕКТОР УПРАВЛІННЯ ДСНС ІНФОРМУЄ

Дата: 27.09.2018 16:43
Кількість переглядів: 651

Про внесення змін до Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки

Про виконання вимог постанови КМ України від 14.02. 2018 №80

Управління у межах повноважень повідомляє, що Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 14 лютого 2018 р. № 80 "Про внесення змін до Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки" (далі - Постанова), яку розроблено з метою приведення нормативно-правових актів у сфері пожежної безпеки у відповідність з вимогами Законів України "Про адміністративні послуги" та "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання печаток юридичними особами та фізичними особами - підприємцями".

Постанова удосконалює процедуру подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки, а також надає можливість суб'єкту господарювання подати декларацію через адміністратора центру надання адміністративних послуг або ДСНС (дозвільного органу), або в електронній формі через Єдиний державний портал адміністративних послуг, зокрема через інтегровану з ним інформаційну систему ДСНС.

Особи, які подали декларацію, несуть передбачену законом відповідальність за достовірність даних, зазначених у поданій декларації.

Також нагадуємо, що суб’єкту господарювання надано можливість не засвідчувати декларацію відбитком своєї печатки або у разі відсутності печатки — нотаріально.

Просимо врахувати дану інформацію для подальшої роботи та направлення відповідних матеріалів.

А.М. Павленко, начальник Пулинського районного сектору

Управління ДСНС України у Житомирській області.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь