Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Ремонту доріг – особлива увага

Дата: 03.08.2018 16:19
Кількість переглядів: 771

Проблема стану доріг на території утвореної Пулинської об’єднаної територіальної громади була і залишається актуальною, однією з чи не найважливіших.

Дорожня інфраструктура громади включає в себе дороги загального користування місцевого значення, які з січня 2018 року передані у відання обласної державної адміністрації (в основному дороги між населеними пунктами), та дороги комунальної власності (в межах населених пунктів). Їх протяжність становить сотні кілометрів. Це дороги у твердому (асфальто-бетонному) покритті та у біло-щебеневому (відсів), є незначна частина і грунтових.

Пулинська селищна рада, особисто її очільник Олекандр Гаврилюк, одним із основних приорітетів у повсякденній роботі ставить питання ремонту та належного утримання доріг комунальної власності у населених пунктах громади. Так, у поточному році в смт Пулини проведено значний обсяг робіт із ямкового ремонту доріг комунальної власності з твердим покриттям за сучасними технологіями, що, до речі, продовжується і нині. Крім цього, проводяться роботи з капітального ремонту дороги до селищного кладовища по вул. Освіти (у твердому покритті).

Фото без опису

По населених пунктах громади для поточного ремонту найбільш вразливих ділянок доріг у біло-щебеневому покритті закуплено 2 тис. т. відсіву. На даний час проведено підсипку та профілювання доріг у Пулинах, Чернявці, Нарцизівці та Ясній Поляні. Наразі роботи продовжуються і будуть проведені ще в багатьох населених пунктах.

Ремонт доріг на території громади виконують ТОВ А. Сароян та «Райшляхбуд» (керівник І. Кужіль). Якості виконання робіт приділяється найсерйозніша увага.

Обсяги капітального і поточного ремонтів, належного утримання наших доріг, їх будівництва потребують значних фінансових ресурсів селищного бюджету. Тому адмінперсоналу селищної ради, суб’єктам господарювання усіх форм власності на території громади, жителям населених пунктів необхідно постійно, спільно і конструктивно працювати в напрямку наповнення селищного бюджету. Тож чим краще ми це будемо робити, тим кращими будуть наші дороги, і не тільки дороги…

І. Кайданюк, спеціаліст І категорії відділу містобудування, архітектури ЖКГ та земельних відносин селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь