Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання виконкому

Дата: 12.07.2018 16:42
Кількість переглядів: 765

12 липня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Пулинської селищної ради, на якому розглянуто нагальні питання громади. Вів засідання селищний голова Олександр Гаврилюк.

Про виконання селищного бюджету доповідала начальник відділу фінансово-економічного селищної ради Людмила Сак.

Начальник відділу гуманітарного Георгій Андрійчук інформував про підготовку до відзначення на території Пулинської громади Дня Державного Прапора та 27-ї річниці Незалежності України.

Розглянуто лист служби у справах дітей райдержадміністрації про закріплення права користування житлом за дітьми 2003 та 2006 р.н., позбавлених батьківського піклування, котрі проживають у селі Буряківка.

Йшлося і про надання дозволу КБП «Пулинський водоканал» на виготовлення технічних умов на електропостачання та проектної документації по об’єкту «Реконструкція мережі електропостачання артезіанської свердловини в с. Івановичі».

Обговорено питання продовження роботи філії Будинок культури с. Івановичі у вихідні та святкові дні. З приводу цього до селищної ради надійшли звернення молоді села Івановичі та смт Пулини, в яких йшлося про те, що юнакам та дівчатам не вистачає відведеного часу для відпочинку. Вони просять, аби дискотека в Івановичах тривала не до першої години ночі, як затверджено попереднім рішенням виконкому, а продовжити іще на годину, тобто до другої ночі. З приводу цього виникла невеличка дискусія.

Членами виконкому прийнято рішення: залишити попередній графік роботи закладів культури громади без змін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь