Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання сесії

Дата: 23.06.2018 10:52
Кількість переглядів: 646

21 червня відбулося засідання восьмої сесії Пулинської селищної ради за участі голови районної державної адміністрації Віктора Байди. Вів засідання селищний голова Олександр Гаврилюк.

У ході роботи розглянуто низку важливих питань: встановлення місцевих податків на 2019 рік; затвердження статуту комунальної установи «Пулинський інклюзивно-ресурсний центр» селищної ради та Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора та педагогічних працівників комунальної установи «Пулинський інклюзивно-ресурсний центр»; затвердження Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника закладу загальної середньої освіти та положення про Порядок проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника закладу дошкільної освіти; затвердження Програми «Питна вода» на 1018-2022 роки та інші.

Зі згаданих питань виступили начальник відділу фінансово-економічного селищної ради Людмила Сак, начальник відділу освіти Наталія Опанащук, спеціаліст І категорії відділу містобудування, архітектури, ЖКГ та земельних відносин Іван Кайданюк.

Стосовно розглянутих питань ухвалені відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь