Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Пісня єднає, на мир надихає!

Дата: 02.05.2018 16:56
Кількість переглядів: 746

Відповідно до Програми реалізації культурно-масових заходів на 2018 рік Пулинської селищної ради проведено щорічний огляд-конкурс патріотичної пісні «Пісня єднає, на мир надихає», приурочений Дню Перемоги. В залі Будинку культури (Центр культури і дозвілля) зібралися виконавці та аматорські колективи із клубних закладів Пулинської селищної ради. Конкурсна програма тривала півтори години.

Фото без описуДо складу журі увійшли директор Центру культури і дозвілля О.В.Оріховська, керівник народного колективу «Промінь» І.А.Опанащук та головний спеціаліст відділу гуманітарного Л.А.Громська. Визначити переможців було не просто, адже виступ кожного виконавця чи колективу – то години репетицій. Своїм співочим талантом присутніх радували солісти Д. Рибчинська (Сколобів), А. Якубенко (Івановичі), вокальні тріо сіл Зелена Поляна та Нарцизівка. Всі вони отримали подяки за участь в огляді. За чуттєве виконання поезії «Материнська печаль» відзначена І.Поварчук із Ялинівки. Призові ж місця розподілились так: ІІІ місце – вокальне тріо «Калинонька» (с.Очеретянка), ІІ – Н.Дубина (с.Ясна Поляна), а І місце – за Юлією Поліщук із Ялинівки. Юля хоч і була наймолодшою учасницею, та вона неодноразово перемагала на різних вокальних конкурсах, була навіть лауреатом Всеукраїнського фестивалю «Розстріляна молодість». Цього разу їй теж не було рівних.

Приз глядацьких симпатій одноголосно був відданий улюбленцям публіки – колоритним і яскравим учасницям жіночого ансамблю «Червона калина» із Старої Олександрівки. Переможців відзначено грамотами та грошовими преміями.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

                                             Відділ гуманітарний Пулинської селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь