Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Юні журналісти досягли успіху

Дата: 02.05.2018 12:32
Кількість переглядів: 791

«Щоб досягти успіху, треба доганяти тих, хто попереду, і не чекати тих, хто позаду». (Арістотель).

Мудрі люди стверджують, що прожите життя це не ті дні, що пройшли, а ті що запам’яталися.

Впевнена, що члени команди «Вікторія» та їх керівник, вчитель української мови та літератури Пулинської ЗОШ І-ІІІ ст. Колесник Наталія Іванівна завжди пам’ятатимуть свою участь у Всеукраїнському турнірі Юних журналістів, який проходив у м. Суми з 18 по 22 квітня.

Представники Пулинщини брали участь у турнірі вперше, але зуміли вибороти ІІІ місце та отримати диплом в номінації «За найкращу презентацію».

Фото без опису

Члени команди з захватом, емоційно діляться своїми враженнями від турніру:

Колесник Яна, капітан команди (11-Б кл.): «ВТЮЖ – це неймовірний досвід, нові переживання, нові знайомства, нові відкриття. Ми сумували за домом, сміялись з дрібниць, учили доповіді, розкривали нове один про одного. А головне – були однією командою, яка представляла на Сумщині нашу рідну Пулинщину».

Клівінська Валерія (11-Б кл.): «Турнір – це тижні підготовки, недоспані ночі, море емоцій та відчуттів, сльози відчаю та віра в себе, свої сили. Тож вірте в себе і у вас все вийде»

Ярмоленко Яна (11-Б кл.): «Поряд були щирі, відкриті й порядні люди, до яких можна було в будь-яку хвилину звернутися за порадою і підтримкою. Легко не було, але це безцінний досвід».

Войтенко Ілона (11-А кл,): «На ВТЮЖ ми, так би мовити, першопрохідці. Довелося стикнутися з багатьма труднощами, займатися до пізньої ночі, рано вставати, не втрачати пильності під час боїв, переборювати сонливість та втому, але це було того варте…».

Буцко Андрій (11-А кл.): «Турнір став своєрідним уроком, де я набув більше навичок ведення діалогу, грамотного мовлення, а ще – досвіду працювати в команді».

НЕ обов’язково мати крила, щоб літати, треба мати людей, які не дадуть упасти – стверджують у народі. Тож, команда «Вікторія», вся шкільна родина ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів вдячна депутатському корпусу Пулинської селищної ради та селищному голові Гаврилюку Олександру Станіславовичу за фінансову підтримку поїздки в м. Суми.

За підтримку, співпереживання, за те, що щиро ділите з нами радість, велике спасибі відділу освіти селищної ради та його керівнику Опанащук Наталії Вікторівні.

Колесник Наталія Іванівна була поруч з дітьми вдень і вночі, під час боїв і в дорозі, з ними проводила «домашню полеміку», заспокоювала, підтримувала, раділа, ніби матуся, турбувалась про стан здоров’я та настрій. Як стверджує вона: «Ми стали під час турніру ніби однією дружньою родиною». Велике їй спасибі за працю, за ентузіазм і відповідальність, за професіоналізм та любов до своєї нелегкої професії.

Тримали «кулаки» за команду, хоч і на відстані від Наталії Іванівни, всі вчителі української мови та літератури закладу, адже також брали участь у підготовці команди до турніру. І в «мовників», як ми говоримо, все вийшло.

Слід сказати, що під час турніру активізувалася вся громада: батьки, вчителі, учні, громадськість: «Як там наші?; Що нового?; Ура, вийшли у півфінал! …», звучало на вулиці, вдома, у школі.

Так, праці вкладено не мало, але отримані емоції, досвід, переживання і досягнення варті того. Саме так і будується Нова Українська Школа: разом діти, учителі, батьки, громада.

Тож, Пулинська громадо, світла тобі в кожному дні й у кожній людині!

Вперед до успіхів!!!

Фото без опису

Зоя Лисюк, директор ОЗЗС Пулинської ЗОШ І-ІІІст.

                                                                 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь