Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Красиве і корисне – у господарстві Опанащуків

Дата: 27.04.2018 16:08
Кількість переглядів: 767

З ранньої весни і до осені подвір’я Олександри Опанащук з Пулин потопає у квітах. Крім догляду за ними, господиня зі своїм сином Русланом займаються розведенням різних видів птиці.

І чого тут тільки немає!? Качки-мускусні та дикі, індики, фазани, перепели, декоративні кури, близько десяти видів домашніх курей, серед яких «Іспанка», «Джерсійський гігант», «Орпінгтон палевий» (чорні та золотисті), «Лівенські» (ситцеві) й інші. А найбільша дивина – павичі. Яскравий довгий хвіст красеня-самця має синьо-смарагдове забарвлення, що в розпущеному вигляді нагадує барвисте віяло. «Це мій улюбленець, – говорить Олександра Опанасівна, підходячи до клітки з павичами. – А як він гарно вміє витанцьовувати перед самкою, притупуючи, то треба бачити».

Також сімя Опанащуків вирощує кролів різних порід. А біля кролів живуть морські свинки, вони – як «санітари».

«Роботи вистачає: з раннього ранку і до вечора. Вранці дивиться за живністю син, а протягом дня – я, - продовжує розповідь Олександра Опанасівна. - У господарстві – моя віддушина. Звичайно, щось іде на продаж, а щось собі залишаємо».

29 квітня Олександра Опанащук відзначає своє 70-річчя. Тож хочеться побажати ювілярці міцного здоров’я на довгі роки. Хай Ваше життя квітує усіма барвами, дарує лише радість та щастя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь