Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

"Великодні дзвони"

Дата: 27.03.2018 12:06
Кількість переглядів: 760

      24 березня 2018р. м. Житомир відбувся XІІ обласний фестиваль-конкурс учнівської молоді «Великодні дзвони".

     Фестиваль проводиться щороку, напередодні Великодніх свят, з метою активізації творчих здібностей старшокласників, популяризації народної пісні та української естрадної пісні, сучасної та народної хореографії, музичного, образотворчого та прикладного мистецтва.

      Учасниками фестивалю є молодь віком від  14 до 18 років, тобто ті, кому вже незабаром обирати професію. Організатори молодіжного фестивалю-конкурсу «Великодні дзвони»- управління культури та управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації і Житомирський коледж культури і мистецтв  ім. Івана Огієнка.

    Свої сили цього року у фестивалі спробували вихованці школи мистецтв Пулинської селищної ради. У номінації «Інструментальне мистецтво : народні інструменти»  успішно продемонстрував свою гру Андрій Довгалюк, посівши ІІІ місце (викладач – В.М.Бернацький), а в номінації «Народна пісня»  чарувала всіх мелодійним співом  Альона Волосянська (викладач Я.О.Сомплпавська).

      За словами Василя Миколайовича та Яни Олександрівни, фестиваль став гарною школою для їх вихованців; зарядив здоровим творчим суперництвом; відкрив нові цілі і можливості юним талантам.

 

                                                                                                                             Відділ гуманітарний селищної ради

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь