Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Зросла захворюваність на грип та ГРВІ

Дата: 09.02.2018 08:17
Кількість переглядів: 658

Зросла захворюваність на грип та ГРВІ

 

З початку тижня на Житомирщині спостерігається тенденція до зростання захворюваності на грип та гостро-респіраторні вірусні інфекції. Не стала винятком і Пулинська селищна рада, на території якої з метою зменшення ризику захворюваності було закрито на карантин кілька шкіл та закладів дошкільної освіти

Станом на 8 лютого не працювали: Кошелівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, опорний заклад загальної середньої освіти Пулинська ЗОШ І-ІІІ ст. та її філія – Чернявська ЗОШ І-ІІ ст., Вацлавпільська гімназія (початкові класи), Зеленополянський навчально-виховний комплекс (загальноосвітня школа І-ІІ ст. – заклад дошкільної освіти) та Кошелівський ЗДО.

«Карантин на нас не поширився, – коментує ситуацію завідувачка Пулинського закладу дошкільної освіти №1 «Ялинка» Тетяна Колесник. – Щоправда з часу закриття школи кількість наших вихованців зменшилася майже удвічі. Це пояснюється тим, що разом зі старшими дітьми батьки залишають вдома і молодших».

У всі дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади селищної ради відділом освіти надіслані пам’ятки стосовно профілактики грипу.

На фото: вихованці ЗДО №1, смт Пулини. Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь