Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Пришкільний табір допоміг учням у вивченні англійської мови

Дата: 05.07.2018 08:30
Кількість переглядів: 782

Ви уявляєте сучасний світ без знання іноземної мови? Впевнена, що навіть люди старшого віку вже звикли до іноземних термінів, понять. Їм цікаво дізнатися про життя за кордоном. Тож пришкільний мовний табір у Пулинській ЗОШ І-ІІІ ступенів спрямував свою роботу на підвищення мотивації учнів до вивчення англійської мови.

Фото без опису

Щоранку в школі лунали дзвінкі голоси 20 учнів 3-5 класів, які захоплююче співали англійських пісень, голосно кричали речівки своїх загонів («Butterflies», «Haribo»), активно повторювали рухи запального флешмобу «We form Banana».

Цікаво табір проводив час на свіжому повітрі: заняття проходили в ігровій формі, з використанням інтерактивних форм роботи (робота в групах, в парах, в загонах). Кожний день мовного табору «YOUNG LEARNERS» присвячувався відповідній тематиці.

Незабутніми для дітей стали похід до Пулинського громадського центру, де гостинно нас зустріли Н. В. Яременко та її помічниця К. Лавринчук, котрі вели мову з дітьми про бережне ставлення до оточуючого світу, про те, що збереження природи – справа кожного.

Поїздка до с. Ушомир, Коростенського району, в приватне мисливське угіддя, викликала у дітей шквал емоцій та вражень, стимулюючи в  учнів любов до тваринного світу.

Вихованці табору зрозуміли, що природа потребує нашої постійної охорони і захисту, а цілісність навколишнього середовища повинна хвилювати кожну людину на планеті. Адже людина – єдина опора і помічник природи в боротьбі за існування. Саме це і надихнуло нас на створення проекту на екологічну тему. Тож вся навчально-ігрова діяльність учнів та вчителів була спрямована на реалізацію проекту «Taking care of planet - Taking care of ourselves». В результаті, маємо створений руками учнів та вчителів скрапбукінг.

Сподіваємося, ми виправдали очікування наших маленьких знавців англійської мови. І час, проведений у таборі, не пройшов безслідно для кожного з них.

До нових зустрічей, будемо раді зустрітися в наступному році! 

 Фото без опису 

О.В.Весельська, О.О.Бовсунівська, вчителі англійської мови Пулинської ЗОШ І-ІІІ ст.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь