Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Зустріч з митцями, членами громадської організації «Творчо-мистецький гурт художників-земляків «Пулинське земляцтво»

Дата: 29.01.2018 20:51
Кількість переглядів: 769

Фото без опису   В художньому відділі школи мистецтв відбулась зустріч з митцями, членами громадської організації «Творчо-мистецький гурт художників-земляків «Пулинське земляцтво» художником Валерієм Теслею та поетом Михайлом Плосковітовим.                           Організатори назвали зустріч «Краса Полісся». Це є  своєрідний творчий звіт майстрів пензля та слова перед земляками.

       Валерій Тесля – архітектор, художник, що працює переважно з каменем. В січні цього року митець відзначив своє 60-річчя. Роботи Валерія Теслі знайшли своє місце не лише в Україні, а і в Білорусі, Росії, Молдові, Литві, Латвії, Естоніії, Казахстані, Узбекистані, Польщі, Німеччині.

       Михайло Плосковітов – вчитель Пулинської ЗОШ.  Він – автор двох поетичних збірок: «Вона кохає» та «Зима твого літа».Творчий доробок майстра слова друкувався  на сторінках періодичних видань та збірниках.

     Привітати митців завітали всі, хто небайдужий до творчості Валерія Теслі та Михайла Плосковітова. «Винуватців» дійства вітали: від Пулинської селищної ради – заступник голови Олександр Макеєнко; від профспілки освітян – Ніна Баранецька; від «Пулинського земляцтва» - Леонід Фесенко. Своє захоплення творчістю художника та поета висловила голова Пулинського громадського та бізнес Центру Надія Сірик.

      Аматори – учасники народного чоловічого колективу «Промінь» - виконали пісню, яка написана керівником колективу Іваном Опанащуком на слова Михайла Плосковітова. І справжнє задоволення отримали присутні на завершення зустрічі, коли автор сам читав свої поезії.

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь