Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

«Творці майбутнього»

Дата: 03.06.2024 16:12
Кількість переглядів: 471

Під такою назвою 31 травня в художньому музеї «Пулинські барви» відбувся творчий захід – звітна виставка вихованців художнього відділу мистецької школи Пулинської селищної ради.

Тут зібралися юні художники – учні викладача Леоніда Фесенка та їхні батьки.

Присутніх привітала директорка КЗ «Пулинська мистецька школа» Яна Сомплавська, яка подякувала Леоніду Віталійовичу за активну трудову діяльність.

Л.  В. Фесенко розповів про здобутки своїх вихованців, про їхню допомогу Збройним Силам України (діти розмальовували гільзи). Презентував роботи юних художників – це п’ять портретів загиблих воїнів-земляків, що передані на зберігання до музею учасників бойових дій Центру Культури і дозвілля. Зупинився на питанні арт-терапії з військовими, що проводила мистецька школа. Під керуванням досвідченого викладача Леоніда Фесенка люди у військовій формі, які не брали до рук пензля, малюють шедеври.

Також Леонід Віталійович окреслив плани на поточний тиждень: разом з вихованцями провести пленер, аби відобразити мальовничі куточки Пулин.

Виставка експонується в залі художнього музею. Вхід вільний.

Телефон для довідок: 097 876 98 98.

Фото без описуhttps://rada.info/upload/users_files/04347172/871d2d94fcaf417e972a8007a77757af.jpgФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь