Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 26.04.2024 09:27
Кількість переглядів: 509

25 квітня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Пулинської селищної ради. Вів засідання заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Мурзаков.

У ході засідання розглянуто 7 питань порядку денного, по яких було прийнято 25 рішень.

По першому питанню: про затвердження об’єктів та видів громадських робіт для відпрацювання неповнолітніми засудженими на території селищної ради інформувала очільниця районного сектору №8 філії Державної установи "Центр пробації" у Житомирській області Тетяна Горбатюк.

З питань: взяття на квартирний облік громадянина О. М. Габрильчука (для покращення житлових умов, як учасника бойових дій, на першочергову чергу); про стан квартирного обліку та дотримання житлового законодавства в Пулинській територіальній громаді доповідала начальниця відділу загальної та організаційної роботи Олена Лонська.

Начальником відділу містобудування, архітектури, ЖКГ та інфраструктури Іваном Кайданюком звернуто увагу присутніх на затвердження актів та надання дозволу на видалення зелених насаджень у населених пунктах територіальної громади.

Керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Микола Захарчук інформував з питання погодження на тимчасове розташування та роботу Луна-парку та про присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомого майна, розміщених на території селищної ради.

Також розглянуто близько десяти заяв мешканців громади про виділення допомог на лікування та поховання окремих категорій громадян. За результатами голосування, виділено матеріальних допомог на загальну суму 53000 гривень.

З прийнятими виконавчим комітетом рішеннями можна буде ознайомитись на офіційному веб-сайті Пулинської селищної ради в розділі «Документи».

Фото без опису

Фото без опису

https://rada.info/upload/users_files/04347172/2434d9565e7913b80960c67f0e76082e.jpg

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь