Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Шановні ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС!

Дата: 25.04.2024 14:52
Кількість переглядів: 490

У цей весняний день – 26 квітня, в нашій пам’яті знов і знов постають жахливі події катастрофи на ЧАЕС 1986 року. Відлуння Чорнобильських дзвонів не стихає й донині, не втрачає своєї гіркоти слід, який залишила після себе страшна аварія на четвертому енергоблоці.

Фото без опису

Завдяки героїчним зусиллям та самовідданій праці сотень тисяч простих людей, що брали участь у ліквідації наслідків аварії, вдалося приборкати вогнище радіації.

Наслідки техногенної катастрофи були б ще жахливішими, якби не мужність і жертовність тих людей, які в перші дні страшного лиха прибули до Чорнобиля і вступили в нерівний бій з невидимим ворогом.

До ліквідації наслідків аварії долучилися і жителі Пулинської громади – пожежники, правоохоронці, медики й інші. Ми не маємо права забувати про їхню самопожертву. Багато з них не дожили до нинішнього часу, віддавши своє життя та здоров’я задля збереження життів майбутніх поколінь.

Сьогодні ми висловлюємо щирі слова подяки та шануємо всіх ліквідаторів за їхню мужність. А також схиляємо голови, пам’ятаючи про померлих.  

Наш обовязок – не забувати подвиг, який здійснили ліквідатори ціною власного життя. Хай залишиться в минулому й ніколи не повториться жах Чорнобильської катастрофи.

Дякуємо нашим воїнам, що мужньо боронять кордони України та її незалежність. Відбивають напади ворогів, щоб ми могли спокійно жити і працювати.

З повагою селищний голова Олександр Гаврилюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь