Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Зустріч селищного голови з підприємцями Пулин

Дата: 17.04.2024 09:53
Кількість переглядів: 366

15 квітня Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк за участі секретаря ради Олени Гузюк та заступника селищного голови Сергія Мурзакова провів робочу зустріч з фізичними особами підприємцями селища (власниками магазинів та кафе) з питання торгівлі спиртними напоями та утримання в належному стані прилеглих територій.

Питанню посилення контролю щодо недопущення продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв особам у військовій формі та іншим правоохоронним органам під час дії правового режиму воєнного стану, приділяється велика увага ще з 2022 року.

Нині це питання в Пулинах стає ще актуальнішим. Від виважених рішень фізичних осіб підприємців, їх продавців та барменів залежить порядок та чистота в селищі.

Згідно з рішенням Пулинської селищної ради від 11.04.2024 №1458 "Про заборону реалізації алкогольних та слабоалкогольних напоїв", вирішено: встановити заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарювання) в межах території Пулинської селищної громади з 22:00 до 08:00 години наступної доби на час дії правового режиму воєнного стану.

Щодо чистоти й охайності, селищний голова наголосив, що кожен підприємець має слідкувати за прилеглою до його об’єкту територією. І кожен робочий день має починатися з огляду території. Забрудненості – не має бути. Сміттєвих урн та бачків вистачає. Тож чистота та охайність нашого селища в якійсь мірі залежить від кожного із нас.

https://rada.info/upload/users_files/04347172/f67f9aadc47213fee785ba30a3dede96.jpg


 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь