Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Анастасія Сінкевич - «Кришталеві нотки» - Диплом ІІІ ступеня

Дата: 16.04.2024 16:27
Кількість переглядів: 412

Майже 400 юних співаків із 21 громади Житомирщини демонстрували свою вокальну майстерність в обласному фестивалі-конкурсі «Кришталеві нотки». Пулинську громаду представляли юні співачки Вацлавпільського та Кошелівського ліцеїв.

Виступали учасники на сцені обласної філармонії ім. С.Ріхтера.

Солісти та вокальні колективи виборювали звання кращого у чотирьох номінаціях: академічний, народний, автентичний та естрадний спів.

Відкрила фестиваль директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Наталія Осипович: «Українці - співоча нація, тому й не дивно, що стільки юних вокалістів беруть участь у фестивалі. Так, зараз війна, але вона не повинна забрати у дітей можливість розвиватися, самореалізовуватися, демонструвати свої таланти на сцені».

Війна вплинула на вибір тематики вокальних виступів. Більшість пісень були саме про російсько-українську війну, про боротьбу українців за волю і незалежність, про тугу за рідними і коханими, які поклали життя за свій народ. Але вражає оптимізм дітей, їх беззаперечна віра у Перемогу.

Керівництво КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості» Пулинської громади вітає з прекрасними результатами фестивалю-конкурсу:  Диплом ІІІ ступеня – Анастасія Сінкевич (учениця Вацлавпільського ліцею), номінація «Естрадний спів», «Солісти» (керівник Оксана Давидюк); Диплом учасника здобув гурт «Калинонька» (Кошелівський ліцей), номінація «Народний спів», «Ансамблі» (керівник Інна Ганієва).

Зичимо подальших успіхів в улюбленій справі. Хай щастить Вам, українські солов’ята!

https://rada.info/upload/users_files/04347172/bee48002284a303634f0e25a6cb479d3.jpghttps://rada.info/upload/users_files/04347172/fb2446d298f23040cac82c23c2fc065a.jpg


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь